Rólunk

rólunk néhány szóban...

Hogy kik is vagyunk?

Az SD Zumba 2017 év elején alakult Stanislava Chalova Zumba®Jammer (Stasia) és Márton-Szűcs Zsuzsanna (Zsu) vezetésével azzal a céllal, hogy Zumba® órákat, közösséget, programokat, fejlődési- és tanulási lehetőséget biztosítsunk az erre vágyóknak. Alakulásunk óta folyamatosan bővül a csapat, az elmúlt években több nagyon tehetséges instruktor kollégánk is csatlakozott hozzánk, aminek nagyon örülünk!!! és így már egységben és bővült létszámmal várjuk a Zumbázni vágyókat! 😊😍

Nálunk elsődleges cél, hogy mindenki jól érezze magát! Szeretnénk baráti, családias környezetben lehetőséget teremteni a fejlődésre és a személyre szabott célok megvalósítására. Mindenki számára adott a lehetőség kezdőtől a fellépő szintig!

Órarend szerinti óráinkon megismerkedhetsz a Zumba® alapjaival, de ha ennél többet szeretnél, akkor is várunk szeretettel!
Stasia az egyik legalkalmasabb személy, akitől tanulhatsz, Zumba® Jammer lévén, Zumba® instruktorok továbbképzésével foglalkozik, így ha a fejlődés a célod, akkor is a legjobb helyen jársz!

Részletekért, videókért, keress minket az alábbi elérhetőségeinken:Web: www.sdzumba.hu 
Facebook: @sdzumbabudapest 

amit biztosítunk:

Zumba, mozgás, tánc, stresszlevezetés, fogyás, jókedv, baráti légkör, programok, fejlődési lehetőség, továbbképzés, Zumba Jammer koreográfiák! 

amit tőled várunk:

Sok-sok lelkesedés, kitartás és mosoly! 😊😍

és hogy mi a zumba?😁

A Zumba egy újszerű fitness óra, amely motiváló latin ritmusokhoz könnyen követhető, egyszerű mozdulatokat kapcsol, amely által semmi máshoz nem hasonlítható, egyedülálló fitness program jön létre. Az órákon az összes latin ritmus felsorakozik, észre sem veszed, és megtanulod a salsa, merengue, cumbia, quebradita, reaggeton, calypso, bachata samba, axé, latin funk, flamenco és más táncok alaplépéseit. Ez a testedzés jótékony hatása és eredményessége mellett még stersszoldó és nagyon szórakoztató is.

Nézz bele óráinkba és csatlakozz hozzánk! –> Galéria

Várunk sok szeretettel! Nem fogod megbánni! 😊😍

csatlakozz hozzánk!

Várunk szeretettel! 😊😘

Mi is a Zumba?

A Zumba® latin táncokon, életérzésen alapuló fitness program. Egyesíti a latin és nemzetközi táncmozdulatokat, a táncon keresztül dinamikus, izgalmas élménnyé teszi az edzést. Egy Zumba® óra egyaránt hatékony kardió és izomerősítő. A lépések egyszerűek, bárki által könnyen elsajátíthatóak, táncos tapasztalatra nincs szükség. A Zumba® óra igazi party hangulatban telik, amely félelemtől mentes környezetet kínál az edzést újonnan kezdők, a táncban kevésbé jártasak számára is, és mindazoknak, akik korábban haboztak csoportos órákon részt venni.
19238653_10213176451031519_816514300_o

Csatlakozz hozzánk!

Közösséghez tartoznál?
Szeretnéd jól érezni magad?
Fogynál kicsit?
Társaságra és programokra vágysz?

Gyere Zumbázni!!! Csatlakozz hozzánk!

Barátok, programok, mozgás és jókedv garantált!
Mindezt több órában hetente!

SD Zumba®!!!