Oktatóink

Stanislava Chalova ZJ® – Stasia 

Zumba JammerZumba BasicZumba Basic 2Zumba Kids & Zumba Kids JrZumba SentaoLille France Conference 2013E-Learning CoreOrlando Convention 2014Orlando Convention 2016Zumba ToningZumba StepOrlando Convention 2015Zumba Pro Skills

Stasia koreográfusként és táncpedagógusként végzett hazájában, Ukrajnában.
3 évesen kezdett táncolni, 11 éves korára három alkalommal is bejutott az Ukrán Latin-Amerikai Táncok Bajnokságának döntőjébe.
Tanulmányai során megismerkedett a balett, a jazz, a modern kortárs táncokkal, a hip-hoppal és különböző országok néptáncaival is. Mindezek mellett olyan táncművészeti technikákat tudhat magáénak, melyek nagy segítségére vannak a koreográfiák összeállításánál.
Stasia megszámlálhatatlan mennyiségű nyilvános fellépésen, rendezvényen, továbbképzésen és színpadi megjelenésen van túl (táncolt a 2012-es Foci EB eseményén, de találkozhattunk Vele TV felvételeken, videóklippekben és olyan Nemzetközi események színpadán, mint a Latin Dance Camp – Németország, Reebok Wellness Marathon – Prága).

2011. szeptemberében lett Zumba® Instruktor és a Zumba® hálózat tagja, elsőként akkori környezetében.
2014. decembere óta Ukrajna első Choreo Zumba® Jammereként üdözölhetjük.
2016 óta
pedig, (nagy szerencsénkre😍!!!) egyike a három Magyarországon élő és tevékenykedő Zumba® Jammernek❤!

Stasia jelenleg kisfiával van otthon, olykor-olykor találkozhattok Vele az órákon, reméljük, hogy mihamarabb visszatér hozzánk!


Márton-Szűcs Zsuzsa ZIN® – Zsu 

Zumba BasicE-Learning - Zumba Glutes

 

Amióta az eszemet tudom, imádok táncolni!!! Többször próbálkoztam már, hogy feladjam ez irányú törekvéseimet (mindenki jobban járna 🙄😄!!!), de állandóan azon kapom magam, hogy már megint táncolok valahol… 1998-2015-ig társastáncoltam elég intenzív, de leginkább csak megszállott hobbi időtöltő szinten 😄.

A Zumba® 4 éve az életem része. Stasiával 2016-ban találkoztam és rengeteget tanultam Tőle ez idő alatt, illetve tanulok azóta is folyamatosan! Minden bizonnyal én vagyok az első tanítványa (és láthatólag nem az utolsó😍!!!), aki az irányításával oktató és ZIN lett. Nagyon nagy köszönet érte😊❤!!!
Amellett, hogy nagyon büszke vagyok rá, célom -és azt hiszem, ezt a többi oktató kollégám nevében is bátran mondhatom-, hogy fejlődjünk továbbra is folyamatosan és végül sikerüljön egy olyan színvonalas iskolát és oktatói gárdát összerakjunk, amelyre mindenki büszke lehet és ahová mindenki jókedvvel és örömmel jár, ki fejlődni, ki csak simán időt tölteni! Szeretnénk átadni azt a jó érzést és lelkesedést, amit mi már évek óta érzünk és ami oly mértékben összetartja a csapatot, amit én még sehol máshol nem tapasztaltam😍❤!

Nálunk a legfontosabb a jókedv, a társaság és az együtt töltött idő! Csatlakozz hozzánk, és hamar rá fogsz jönni, hogy valamiért érdemes! Legyen az fejlődés, vagy a lehetőségek, esetleg a társaság (és személyes varázsom 😜😆 Viccceltem!), vagy a közös programok, de valamiért mind itt vagyunk és nagyon jól érezzük magunkat együtt!

Várunk Téged is szeretettel!
Üdv, Zsu

Fülöp-Ágoston Szilvi ZIN®

Zumba Basic E-Learning Core 

 

 

 

 

 

Helló, kedves Érdeklődő, örülök, hogy „megismerhetlek”!

Fülöp Szilvia vagyok, és amennyire fel tudom idézni, nagyjából 2011 óta szenvedek idült Zumbaholizmusban. Vagyis dehogy szenvedek, hiszen minden percét élvezem! 😉 2015 óta vagyok ZIN-tag, vagyis Zumba-oktató, és a Toning, illetve Sentao-órákért is rajongok (kérdezz személyesen, mesélek!)

Boldogult tinédzserkoromban társas- ill. versenytáncokat tanultam – aztán a következetesség kedvéért férjhez mentem egy versenytáncoshoz. Az SD Zumba 2017 őszén került a látókörömbe, azzal kecsegtettek, hogy egy Zumba Jammer (!) óráit és workshopjait látogatva itt tanulhatok, fejlődhetek… és tényleg! Stasiatól rengeteget lehet ellesni technikában, stílusban, előadásmódban.

És hogy miért épp a Zumba? Hát, leginkább azért, mert én alapvetően elég lusta ember vagyok, nagyon nehezen veszem rá magam a testmozgásra. De táncolni, azt imádok. És miközben én azt gondolom, hogy „vá, mekkora buli”, hogy, hogy nem, patakokban szakad rólam a víz és másnap itt fáj meg ott fáj… A zene lelazít, feltölt, a mozgás egyensúlyba hoz, a csapattal öröm együtt lenni. Ja, és nem kell hozzá partner! Hogy hangzik? 😊


Reményi Marcsi ZIN®

Zumba Basic

Előbb-utóbb teljesen biztos, hogy Marcsi is küld egy bemutatkozást!!! 🤷😄
Addig is azt tudom elmondani Róla, hogy jó fej, fáradhatatlan, állandóan valami furcsaságot csinál, például hegyet mászik, meg félmaratont fut, meg valami Spartan dolgokat csinál, és van legalább egy csivavája🐕!!! Azt hiszem… mert csincsillám Nekem van🐰😱😁!!!

Ja! és nem szabad Vele nyilvános rendezvényeken mutatkozni, mert abból a faluból teljesen biztosan kitiltanak!!! 😜😂